Verkoop of koop in alle discretie

Wenst u uw woning discreet te verkopen? Of wilt u uw zoektocht naar een nieuwe eigendom in alle rust volbrengen? Vendesi behandelt de aankoop of verkoop van uw woning, grond of opbrengsteigendom met de nodige tact. 

Zo brengen we uw woning onherkenbaar in beeld en nemen we uw verkoop mee in ons off-market aanbod. Daarbij contacteren we ons netwerk van geïnteresseerde kopers en een selectie betrouwbare collega-makelaars die opereren volgens dezelfde waarden, uiteraard alleen met uw specifieke toestemming. Zo bent u zeker van een snelle en succesvolle verkoop, zonder dat uw omgeving op de hoogte is. Als koper hebt u dan weer het voordeel als eerste op de hoogte te zijn van de meest exclusieve opportuniteiten, en vermijdt u de drukte en snelle beslistermijn die vaak bij een openbare verkoop komen kijken.

Als specialist in het exclusief segment verkocht Vendesi al meerdere uitzonderlijke panden uit het Gentse in alle discretie en met de nodige professionaliteit. Als betrouwbare partner staan we voor u klaar en adviseren we u bij uw aankoop en verkoop. Contacteer ons voor meer info zodat we uw wensen kunnen overlopen en een aanbod kunnen doen dat helemaal aansluit bij uw noden.