VOF Vendesi
Land van Waaslaan 170 9040 Sint-Amandsberg
T.09 222 04 06
E.david@vendesi.be

Exclusieve Projectgrond op Uitzonderlijke Locatie

Bouwgrond

Herman Teirlinckstraat 9-11, 9000 Gent Bekijk op kaart
Ref: 49

Delen

2.619 m² grondopp.

Gelegen aan de rand van Gent, biedt deze projectgrond een veelzijdige kans voor een diversiteit aan ondernemingen. Met een reeds aanwezig bouwaanvraagdossier is de weg geplaveid voor de ontwikkeling van zowel residentiële als commerciële ruimtes.
De royale afmetingen van 28,5 meter breedte langs de straat en een diepte van 106 meter bieden een ruime basis voor creatieve ontwerpen en diverse bouwprojecten. Deze eigenschappen creëren een uitgelezen kans .
De strategische ligging versterkt de aantrekkelijkheid van deze grond. De directe nabijheid van belangrijke invalswegen maakt het gemakkelijk toegankelijk, terwijl de aanwezigheid van commerciële voorzieningen zoals handelszaken, restaurants, scholen en ontspanningsmogelijkheden het aantrekkelijk maakt voor zowel potentiële bewoners als bedrijven.
Deze eigenschap biedt niet alleen ruimte voor een veelbelovende ontwikkeling, maar belooft ook een gunstige omgeving voor een comfortabele en goed bereikbare leef- en werkomgeving.
Als u meer gedetailleerde informatie wenst over dit boeiende vastgoedaanbod, staan wij klaar om u te voorzien van alle benodigde gegevens en vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te verkennen en om meer inzicht te verkrijgen in dit buitengewone terrein aan de rand van Gent.

Naam
. David
E-mail
david@vendesi.be

Totale opp. grond
2.619 m²
Breedte grond
28 m
Diepte grond
105 m

Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
0
P(erceel)-score info
D g-score icon
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven