VOF Vendesi
Land van Waaslaan 170 9040 Sint-Amandsberg
T.09 222 04 06
E.david@vendesi.be

Riante villagrond in bos

Bouwgrond

Loveldlaan 48, 9880 Aalter Bekijk op kaart
Ref: 23

Delen

3.707 m² grondopp.


Compromis in opmaak ! In de bosrijke en residentiële Loveldlaan in Aalter ligt dit uniek perceel van maar liefst 3.700 m2. De bouwgrond is zowel breed als diep en combineert de rust van de natuurrijke omgeving met een ongekende creatieve vrijheid om er uw droomwoning te bouwen.
 
Zo geniet de riante villagrond van een perfecte oriëntatie naar het zuiden, ideaal voor een grote tuin en uitgestrekt terras achter de woning die de hele dag baden in de zon. Achteraan is het perceel begrensd door de Ketelbeek en geniet u van een ongehinderd en rustgevend vergezicht dat uitkijkt op de maïsvelden. De huidige bebouwing is niet beschermd en kan dus perfect afgebroken worden.
 
De Loveldlaan is een statige bosrijke laan omgeven door brede villapercelen, tegenover kasteel Loveld. In deze voorname buurt struint u door de bossen, omgeven door rust en privacy, in de meest groene zone rond het centrum van Aalter. Hier woont u op een sublieme locatie: de oprit van de E40 is vlakbij, maar u ondervindt geen geluidsoverlast dankzij de nieuwe akoestische panelen langs de snelweg. In centrum Aalter kunt u terecht voor tal van supermarkten, het treinstation, bakkers, scholen en horeca.
Aan groen ook geen tekort in de wijdere omgeving, zoals het prachtig stukje natuur rond de Kraenepoel op wandelafstand of het Hooggoedbos op 10 minuten met de auto. Bovendien staat u op 20 minuten rijden in Gent en op minder dan een halfuur in het schilderachtige Brugge of het mondaine Knokke, voor een heerlijke namiddag cultuur opsnuiven of uitwaaien aan zee.
Een ding is duidelijk: een perceel als dit in een rustige maar goed bereikbare omgeving is een absoluut unicum in Oost-Vlaanderen. Neem contact op voor meer informatie.
 

Naam
. David
E-mail
david@vendesi.be

Totale opp. grond
3.707 m²
Breedte grond
42 m
Diepte grond
70 m

Bebouwing
Open

Stedenbouwkundige bestemming
Woonparken
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven