VOF Vendesi
Land van Waaslaan 170 9040 Sint-Amandsberg
T.09 222 04 06
E.david@vendesi.be

Lichtrijk wonen in Heusden

Huis

Zandakkerlaan 62, 9070 Heusden Bekijk op kaart
Ref: 002

Delen

In Heusden vind je deze ruime gezinswoning in een rustige buurt. Via een aparte inkomhal betreed je het huis met open en lichtrijke keuken, met dakraam, gasvuur en kwalitatieve toestellen. Ernaast is er de eethoek en living, net als een ruime badkamer met bad/douche, dubbele lavabo en wc.

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, op de tweede vind je een derde polyvalente kamer, ook met veel licht en ruimte. Extra troef is de inpandige garage, hoog genoeg voor een bestelwagen en voorzien van een automatische poort en laadpaal.

Eyecatcher is de prachtige buitenruimte met ideale oriëntatie, ontworpen door een architect, met aangelegd terras in bankirai en blauwsteen, afgewerkt met haag, boompjes en moderne gevelafwerking.

Het huis is instapklaar, mooi gerenoveerd met oog voor detail en goed onderhouden. Er zijn ook zonnepanelen (groenestroomcertificaten nog 10 jaar geldig!) en zonneboiler.

Dat allemaal op een toplocatie in een rustige straat vlakbij centrum Heusden met bakkers en horeca, en op 1 km van een mooie wandeling in de groene uitlopers van de Gentbrugse Meersen. Toch geniet je hier van een uitmuntende bereikbaarheid, want op 3 minuten rijden sta op de R4 met aansluiting naar E17 en E40. Via een ontspannende fietstocht langs de Schelde sta je in centrum Gent op 25 min of met de auto op een kwartier.

Kortom, een totaalplaatje voor een scherpe prijs. Laat deze buitenkans niet schieten en neem contact op voor meer info!
 

Naam
. David
E-mail
david@vendesi.be

Gemeenschappelijke delen

EPC
107 kWh/m2/jaar
EPC label
epc waarde b

Renovatiejaar
2016
Algemene staat
Nieuwe staat
Oriëntatie tuin
Zuid

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven